top of page
Press
שגיא כהן, הארץ: "נס בירושלים: מסעדה כשרה ומופלאה שלא דומה לשום דבר שהכרתם"
לכתבה המלאה לחצו כאן
יהונתן כהן ועמית אהרנסון, כל העיר: "זוהי כנראה הבשרית הכשרה הטובה בירושלים"
לכתבה המלאה לחצו כאן
ריטה גולדשטיין, MAKO: "קרייב: בר מסעדה אמריקאי מקסיקני חדש בירושלים"
לכתבה המלאה לחצו כאן
שרון בן-דוד, TimeOut: "מדובר, ככל הנראה, במקום שמגיש את הסטריט פוד המשודרג המושחת והמענג ביותר בישראל, וגם זה שהכי קרוב בטעמיו למקור האמריקאי"
 לכתבה המלאה לחצו כאן
יהונתן כהן ועמית אהרנסון, כל העיר: "המזללה המשוחתת הזו ריסקה וניפצה את תקרת הזכוכית המסורתית של האוכל הכשר בעיר... אחת ההפתעות הגדולות ביותר של העשור"
 לכתבה המלאה לחצו כאן
אלי מנדלבאום, YNET: "כשר זה מגניב: סצנת המסעדות הכשרות בירושלים פורחת"
 לכתבה המלאה לחצו כאן
Zev Stub, The Jerusalem Post: "..Put that all together and it’s like an orgasm in your mouth.”
Read the full article here
Linda Gradstein, The Jerusalem Post: "Crave: As close to ‘treif’ as kosher can get"
Read the full article here
Jessica Steinberg, The Times Of Israel: "Gourmet street food. Slow fast food. Whatever you call it, it’s working for Crave, a soaringly popular new restaurant in Jerusalem’s shuk"
Read the full article here
bottom of page